Nordre Beddingsvej 26A

3390 Hundested

​Tlf. 4776 0430  

E-mail info@gwt.dk

Store krav til vores produkter

Fokus på præcision

International support

Minebea vægte og andre løsninger til industriel vejning

Hos Global Weighing A/S  (tidligere Philips Elektroniksystemer A/S) sælger og markedsfører vi Minebea-Intec (tidligere Sartorius og Philips) vægte samt komponenter og løsninger til industriel vejning i hele Danmark.

Vi har store kompetencer inden for vægte til silo- og beholdervejning, recepthåndtering og batch kontrol samt andre vejetekniske opgaver, hvor der stilles store krav til præcision og pålidelighed.

Leverandør af Minebea-Intec vægte og andre produkter

Vores primære produkter er Minebea vægte og vejeceller med tilbehør, transmittere, procesinstrumenter, platformsvægte samt software til recepthåndtering. En stor del af produktprogrammet kan leveres med ATEX-godkendelser.

Vi repræsenterer Minebea-Intec, der er en af de førende producenter af udstyr og vejeceller til industriel vejning. Minebea-Intec (tidligere Sartorius) har i de sidste 50 år udviklet og produceret vejeceller og elektronik til vejning af siloer og beholdere. 

Minebea-Intec yder​

Service og support af vejeløsninger overalt i verden.

Da vi er medlem af en global organisation, kan vi yde service og support både lokalt i Danmark og globalt i hele verden. Det er selvfølgelig en stor fordel for mange af vores eksportkunder, der anvender vores produkter og løsninger i deres konstruktioner.

Kontakt os gerne på telefon 4776 0430 eller på info@gwt.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på Minebea vægte samt komponenter og vejeløsninger.

Hovedkontor

GLOBAL Weighing A/S
Nordre Beddingsvej 26A

3390 Hundested

Tel.: +45 4776 0430

Fax: +45 4777 2135
Mail: ​​info@gwt.dk​​​

Referencer