Sartorius vægte og andre løsninger til industriel vejning

Hos Global Weighing A/S i Hundested og Løgstør (tidligere Philips Elektroniksystemer A/S) sælger og markedsfører vi Sartorius vægte samt komponenter og løsninger til industriel vejning i hele Danmark.

Vi har store kompetencer inden for Sartorius vægte til silo- og beholdervejning, recepthåndtering og batch kontrol samt andre vejetekniske opgaver, hvor der stilles store krav til præcision og pålidelighed.

Leverandør af Sartorius vægte og andre produkter

Vores primære produkter er Sartorius vægte og vejeceller med tilbehør, transmittere, procesinstrumenter, platformsvægte samt software til recepthåndtering. En stor del af produktprogrammet kan leveres med ATEX-godkendelser.

Vi repræsenterer Sartorius AG, der er en af de førende producenter af laboratorievægte, udstyr til laboratorier og vejeceller til industriel vejning. Sartorius Hamburg (tidligere Philips Wägetechnik) har i de sidste 50 år udviklet og produceret vejeceller og elektronik til vejning af siloer og beholdere. 

Sartorius har hovedkvarter i Göttingen, hvor der er produktion af laboratorievægte, diverse måleudstyr til laboratorier samt Sartorius vægte, som rækker over både bordvægte og gulvvægte.​

Sartorius program af checkweighers, båndvægte og metaldetektorer produceres på fabrikken i Aachen i Tyskland. De er repræsenteret overalt i verden enten med egne datterselskaber eller via lokale forhandlere.

Service og support af vejeløsninger overalt i verden

Da vi er medlem af en global organisation, kan vi yde service og support både lokalt i Danmark og globalt i hele verden. Det er selvfølgelig en stor fordel for mange af vores eksportkunder, der anvender vores produkter og løsninger i deres konstruktioner.

Kontakt os gerne på telefon 4776 0430 eller på info@gwt.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på Sartorius vægte samt komponenter og vejeløsninger.

Hovedkontor

GLOBAL Weighing A/S
Nordre Beddingsvej 26A
3390 Hundested

Tel.: +45 4776 0430

Fax: +45 4777 2135
Mail: ​​info@gwt.dk​​​

Vi repræsenterer

Referencer