Hos Global Weighing A/S sælger og markedsfører vi Minebea Intec (tidligere Sartorius og Philips) vægte samt komponenter og løsninger til industriel vejning i hele Danmark.

​Vi har store kompetencer inden for vægte til silo- og beholdervejning, recepthåndtering og batch kontrol samt andre vejetekniske opgaver, hvor der stilles store krav til præcision og pålidelighed.

​Leverandør af Minebea Intec vægte og andre produkter

Vores primære produkter er Minebea Intec vægte og vejeceller med tilbehør, transmittere, procesinstrumenter, platformsvægte samt software til recepthåndtering. En stor del af produktprogrammet kan leveres med ATEX-godkendelser.

​Vi repræsenterer Minebea Intec, der er en af de førende producenter af udstyr og vejeceller til industriel vejning. Minebea Intec (tidligere Sartorius) har i de sidste 50 år udviklet og produceret vejeceller og elektronik til vejning af siloer og beholdere.

​Minebea Intec yder​

Service og support af vejeløsninger overalt i verden.

Da vi er medlem af en global organisation, kan vi yde service og support både lokalt i Danmark og globalt i hele verden. Det er selvfølgelig en stor fordel for mange af vores eksportkunder, der anvender vores produkter og løsninger i deres konstruktioner.

​Kontakt os gerne på telefon 47 76 04 30 eller på info@gwt.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på Minebea Intec vægte samt komponenter og vejeløsninger.

Udfyld vores kontaktformular - og vi sender et godt tilbud​