Hos Global Weighing A/S har vi over 40 års erfaring med vejeceller til tankvejning og silovejning. I dag har vi et stort udvalg af vejeceller og tilbehør til sikker og nøjagtig tankvejning og silovejning af beholdere i alle størrelser.

​Silovejning og tankvejning med vedligeholdelsesfrie celler

Vejecellerne er fra Minebea-Intec (tidligere Sartorius), der har mere end 50 års erfaring med vejning af siloer og tanke, og firmaet er førende inden for tankvejning og silovejning. Vejecellerne er endvidere designet til at fungere 100 % vedligeholdelsesfrit - selv i de mest krævende miljøer.

​Vejecellerne sørger blandt andet for at give:

  • Sporbarhed i hele produktionsprocessen
  • En pålidelig information om indholdet i siloen
  • Pålidelige informationer til lager- eller processtyring

​Det rigtige monteringsbeslag er altafgørende for en korrekt og stabil tankvejning og silovejning. Beslaget har to hovedformål:

​Det ene er optagelse af sidekræfter. Alle typer af vejeceller er følsomme over for sidekræfter, og i alle tank- og silokonstruktioner vil der opstå større eller mindre sidekræfter i understøtningerne (benene).

De hyppigste årsager er temperatursvingninger, vindpåvirkninger, udbøjninger ved fyldning af materialer i siloen og omrøring i tanken. Det er monteringsbeslagets opgave at optage alle disse sidekræfter, således de ikke får nogen indvirkning på vejeresultatet.

​Det andet er sikkerheden, for anvendelse af vejeceller i en konstruktion bør ikke svække sikkerheden. Derfor fungerer monteringsbeslaget som et bindeled mellem konstruktionen og fundamentet, hvor det sørger for en fiksering af siloen i både vertikal og horisontal retning under tankvejning og silovejning.

​Bredt program af monteringsbeslag til små og store siloer

Minebea-Intec har et bredt program af monteringsbeslag til vejeceller til silovejning og tankvejning, og det er lige fra små siloer til 1500 tons kæmper. De største beslag er endvidere jordskælvssikre. De fleste beslag er godkendt af det tyske Lloyd (Germanischer Lloyd).

​Kontakt os på telefon 47 76 04 30 eller på info@gwt.dk for at få et tilbud på vejeceller til silovejning og tankvejning.

Vejecellen

Anvendelse:

Minebea-Intec har mere end 50 års erfaring med vejning af siloer og tanke og anerkendes da også som den absolut førende inden for dette område.
Vejecellerne der er udviklet og produceret til dette formål er endvidere designet til at fungere 100 % vedligeholdelsesfrit, selv i de mest krævende miljøer.

Vejecellerne sørger for:

At give en pålidelig information om indholdet i siloen.
At give sporbarhed i hele produktionsprocessen.
At give pålidelige informationer til lager- eller processtyring.

Monteringsbeslaget

Anvendelse:

Det rigtige monteringsbeslag er altafgørende for en korrekt og stabil vejning. Beslaget har to hovedformål:

1. optagelse af sidekræfter
Alle typer vejeceller er følsomme overfor sidekræfter. I alle tank- og silokonstruktioner vil der opstå større eller mindre sidekræfter i understøtningerne (benene). De mest hyppige årsager er temperatursvingninger, udbøjninger ved fyldning af materialer i siloen, vindpåvirkninger, omrøring i tanken mm. Det er monteringsbeslagets opgave at optage alle disse side kræfter således at de ikke får nogen indvirkning på vejeresultatet.

2. Sikkerhed

Anvendelse af vejeceller i en konstruktion bør ikke svække sikkerheden og her har monteringsbeslaget også en meget vigtig funktion. Den fungerer som et bindeled mellem konstruktionen og fundamentet og sørger for en fiksering af siloen både i vertikal og horisontal retning.

Til alle typer Minebea Intec vejeceller til tank- og silovejning findes et bredt program af monteringsbeslag - lige fra små siloer til 1500 tons kæmper. De største beslag er endvidere jordskælvssikre. De fleste beslag fra Minebea Intec er godkendt af det tyske Lloyd (Germanischer Lloyd).

Se tilbehør til vejeceller

Kontakt os for et godt tilbud her​