GLOBAL Weighing A/S er forhandler af vægte og løsninger til industriel vejning og inspektion fra Minebea Intec (tidl. Sartorius). Vi sælger vores løsninger af vægte til kunder i hele Danmark. 

Vores ekspertise og mange års erfaring i branchen gør os til de ideelle partnere, når det kommer til vægte til silo- og tankvejning, silo- og tankvejning, recepthåndtering, batch kontrol og andre vejetekniske udfordringer, hvor præcision og pålidelighed er afgørende.

Leverandør af Minebea Intec vægte

Vi sælger primært produkter som vejeceller, transmittere, bord- og gulvvægte samt procesinstrumenter, platformsvægte og software til recepthåndtering fra Minebea Intec. Vi er også i stand til at levere mange af produkterne med ATEX-godkendelser, hvilket garanterer sikkerhed og overholdelse af strenge industrielle standarder. 

Minebea Intec er anerkendt som en af verdens førende producenter af udstyr og vejeceller til industriel vejning. Med en stolt arv på mere end 50 år har de etableret sig som eksperter inden for vejeapplikationer til siloer, tanke og beholdere. Deres innovative teknologi og pålidelige løsninger sikrer præcise og nøjagtige resultater.

Service på produkter fra Minebea Intec

Service og support på produkter og vejeløsninger fra Minebea Intec ydes overalt i verden.
Hos GLOBAL Weighing A/S er vi medlem af en global organisation, som gør, at vi kan yde service og support på produkter fra Minebea Intec både i hele Danmark og i resten af verden. Det ser vi som en stor fordel for vores eksportkunder rundt om i verden, som anvender produkter og løsninger fra os i deres konstruktioner. 

Kontakt os for et tilbud på vores produkter

Brænder du inde med spørgsmål til produkterne, så tøv ikke med at tage kontakt. Vi er kompetente og har mange års erfaring i branchen og vi kan helt sikkert finde en løsning, som passer til behovet i din virksomhed. 
Du kan kontakte os på telefon 47 76 04 30 eller på mail info@gwt.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Uanset hvordan du kontakter os, kan du altid få et uforpligtende tilbud på en vejeløsning.