Global Weighing er forhandler af vægte og løsninger til industriel vejning og inspektion fra Minebea Intec (tidl. Sartorius). Vi sælger produkter fra Minebea Intec til kunder i hele Danmark. 
Vi har mange års erfaring i branchen og har store kompetencer inden for  vægte til silo- og tankvejning, recepthåndtering og batch kontrol samt andre vejetekniske opgaver, hvor der stilles store krav til præcision og pålidelighed. 

Leverandør af Minebea Intec (tidl. Sartorius) vægte

Vi sælger primært produkter som vejeceller, transmittere, bord- og gulvvægte samt procesinstrumenter, platformsvægte og software til recepthåndtering fra Minebea Intec (tidl. Sartorius). Mange af produkterne fra Minebea Intec kan leveres med ATEX-godkendelser.
Minebea Intec (tidl. Sartorius) er en af verdens førende producenter af udstyr og vejeceller til industriel vejning. Igennem de sidste 50 år har Minebea Intec (tidl. Sartorius) udviklet og produceret vejeceller og elektronik til vejning af siloer, tanke og beholdere. 

Service på produkter fra Minebea Intec (tidl. Sartorius)

Service og support på produkter og vejeløsninger fra Minebea Intec (tidl. Sartorius) ydes overalt i verden.
Hos Global Weighing er vi medlem af en global organisation, som gør, at vi kan yde service og support på produkter fra Minebea Intec (tidl. Sartorius) både i hele Danmark og i resten af verden. Det ser vi som en stor fordel for vores eksportkunder rundt om i verden, som anvender produkter og løsninger fra os i deres konstruktioner. 

Kontakt os for et tilbud på produkter fra Minebea Intec (tidl. Sartorius)

Brænder du inde med spørgsmål til produkterne fra Minebea Intec (tidl. Sartorius). Så tøv ikke med at tage kontakt. Vi er kompetente og har mange års erfaring i branchen og vi kan helt sikkert finde en løsning, som passer til behovet i din virksomhed. 
Du kan kontakte os på telefon 47 76 04 30 eller på mail info@gwt.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Uanset hvordan du kontakter os, kan du altid få et uforpligtende tilbud på en vejeløsning fra Minebea Intec (tidl. Sartorius).