GLOBAL Weighing A/S har mere end 40 års erfaring i branchen med vejeceller til tankvejning og silovejning. Vi fører et stort udvalg af vejeceller og tilbehør til nøjagtig og sikker tankvejning og silovejning af beholdere i alle størrelser. 

Vedligeholdelsesfrie celler til silovejning og tankvejning

Minebea Intec (tidl. Sartorius) har mere end 50 års erfaring og er førende inden for tankvejning og silovejning. Deres vejeceller er designet til at være 100% vedligeholdelsesfrie - også i de mest krævende miljøer. 
​Vejecellerne til silovejning og tankvejning giver:

  • Sporbarhed i hele produktionsprocessen
  • En pålidelig information om indholdet i siloen
  • Pålidelige informationer til lager- eller processtyring

Det rette beslag til silovejning og tankvejning

Til tankvejning og silovejning er det vigtigt at bruge det rette monteringsbeslag. Dette beslag har to hovedformål: 
Det ene hovedformål er optagelse af hovedkræfter. Uanset hvilke vejeceller man bruger, er de følsomme over for sidekræfter. Sidekræfter opstår i alle konstruktioner til silovejning og tankvejning i større eller mindre grad i benene.

Dette kan skyldes temperatursvingninger, vindpåvirkninger, udbøjninger ved fyldning af materialer i siloen og omrøring i tanken. Det er derfor monteringsbeslagets opgave at optage sidekræfterne, så de ikke påvirker vejeresultatet på en tankvejning eller silovejning.

Det andet hovedformål er at være bindeled mellem konstruktionen og fundamentet. Her sørger monteringsbeslaget for en fiksering af siloen af både vertikal og horisontal retning under en tankvejning eller silovejning. 

Bredt udvalg af monteringsbeslag til silovejning og tankvejning

Vi sælger et bredt udvalg af monteringsbeslag til silovejning og tankvejning fra Minebea Intec. I udvalget finder du monteringsbeslag til alt fra små siloer til helt store på 1500 tons. De største beslag er også jordskælvssikre og de fleste er godkendt af tyske Lloyd (Germanischer Lloyd).

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på vejeceller til silovejning og tankvejning. Du kan ringe til os på telefon 47 76 04 30 eller sende en mail til info@gwt.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Vejecellen

Anvendelse:

Minebea-Intec har mere end 50 års erfaring med vejning af siloer og tanke og anerkendes da også som den absolut førende inden for dette område.
Vejecellerne der er udviklet og produceret til dette formål er endvidere designet til at fungere 100 % vedligeholdelsesfrit, selv i de mest krævende miljøer.

Vejecellerne sørger for:

At give en pålidelig information om indholdet i siloen.
At give sporbarhed i hele produktionsprocessen.
At give pålidelige informationer til lager- eller processtyring.

Monteringsbeslaget

Anvendelse:

Det rigtige monteringsbeslag er altafgørende for en korrekt og stabil vejning. Beslaget har to hovedformål:

1. optagelse af sidekræfter
Alle typer vejeceller er følsomme overfor sidekræfter. I alle tank- og silokonstruktioner vil der opstå større eller mindre sidekræfter i understøtningerne (benene). De mest hyppige årsager er temperatursvingninger, udbøjninger ved fyldning af materialer i siloen, vindpåvirkninger, omrøring i tanken mm. Det er monteringsbeslagets opgave at optage alle disse side kræfter således at de ikke får nogen indvirkning på vejeresultatet.

2. Sikkerhed

Anvendelse af vejeceller i en konstruktion bør ikke svække sikkerheden og her har monteringsbeslaget også en meget vigtig funktion. Den fungerer som et bindeled mellem konstruktionen og fundamentet og sørger for en fiksering af siloen både i vertikal og horisontal retning.

Til alle typer Minebea Intec vejeceller til tank- og silovejning findes et bredt program af monteringsbeslag - lige fra små siloer til 1500 tons kæmper. De største beslag er endvidere jordskælvssikre. De fleste beslag fra Minebea Intec er godkendt af det tyske Lloyd (Germanischer Lloyd).

Se tilbehør til vejeceller